Welkom aan boord bij Borrelboot Sneek, waar je kunt genieten van een onvergetelijke tocht op het water!

Wil jij een leuke activiteit organiseren? De leukste borrel organiseer je bij Borrelboot Sneek. Varen door het centrum van Sneek, door de sloepengracht en vervolgens bij de Schotse Hooglanders langs die heerlijk liggen te zonnen in het Burgemeester Rasterhoffpark om daarna uit te komen op de Witte en Zwarte Brekken. En dat terwijl iedereen kan genieten van een heerlijk gekoeld drankje!

We varen in en rondom Sneek. Met als opstapplaats ’t Ges in Sneek. Maar een andere op- en afstapplaats in Sneek is uiteraard bespreekbaar.

De van origine reddingssloepen zijn nieuw gebouwd. De robuuste en stoere uitstraling van de sloep valt zeer zeker op, op de Friese wateren. Onze boten zijn voorzien van een goede muziek installatie en koelboxen zodat je drankje altijd lekker koel is.
Er is een USB poort aanwezig op de Borrelboot om je elektrische apparaten op te laden.

Reserveer deze luxe Borrelboten met schipper voor een rondvaart door Sneek en omgeving voor 2 uur. Onze borrelboten zijn geschikt voor groepen van 10 tot 24 personen
Kijk bij arrangementen voor de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden qua catering.

Stap aan boord voor een vrijgezellenfeest, familie of vrienden uitje, een verjaardag of een bedrijfsuitje. Niks is ons te gek. Wij maken er samen met jou graag een onvergetelijk moment van!

Het Hollandse weer kan wel eens roet in het eten gooien. Maar gelukkig hebben wij de mogelijkheid voor een slecht weer programma bij Ski Centrum Sneek.

Like onze facebook pagina voor de laatste informatie!