Borrelboot Sneek is te reserveren voor minimaal 10 personen, ongeacht welk arrangement je kiest. Afhankelijk van de groepsgrote bepalen wij of we met 1 of 2 boten gaan varen. We spreken een tijdstip af wanneer we vertrekken met de borrelboten. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent!


Arrangementen:

Wij hebben diverse arrangementen die terug te vinden zijn op onze website www.borrelbootsneek.nl Wanneer je kiest voor het meebrengen van eigen drankjes/hapjes denk er dan aan dat je ook zelf een koelbox mee moet nemen. Kies je voor het arrangement waarbij wij de drankjes en hapjes verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat jou drankjes goed koel zijn! Wij hebben ruim voldoende mee. Vooraf nemen wij ook nog contact op om de wensen qua drankjes te bespreken.


Reserveringen:

De tarieven zijn inclusief brandstofkosten, schipper en drankjes, nootjes, chips ed. Als u kiest voor het all inclusive arrangement. En voor het arrangement zonder de drankjes en hapjes is het ook inclusief brandstof en schipper

Een reservering is pas definitief wanneer je het reserveringsformulier op de site hebt ingevuld, de voorwaarden hebt geaccepteerd en de aanbetaling is voldaan.


Aanbetaling:

Na ontvangst van je reservering doen wij de nodige voorbereidingen. Zoals de administratie, het regelen van personeel en de inkoop. Wij willen geen dubbele boekingen maar ook wanneer je annuleert hebben wij er extra werkzaamheden van.

Bij iedere reservering vragen wij een aanbetaling van € 100,-. Dit wordt dan natuurlijk weer verrekend in het eindbedrag.

De betaling van de aanbetaling verloopt via een betaalverzoek.


Betaling:

Op de dag van uw vaartocht met Borrelboot Sneek kun u via de pin of contant betalen. De vooraf betaalde aanbetaling zal hiermee verrekend worden. Betaling is per vaartocht. Niet per persoon.

Annulering:

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets is waardoor je de borrelboot moet annuleren. Tot 1 week van te voren kun je de borrelboot kosteloos annuleren. M.u.v. de aanbetaling, deze blijft verschuldigd. Dit worden dan de zogenoemde annuleringskosten.

Annuleringsvoorwaarden binnen een week:

Tot 48 uur van te voren 50% van het eind bedrag
Korter dan 48 uur van te voren 100% van het eind bedrag. Wij hebben de borrelboot voor jullie gereserveerd en moeten mogelijk “nee” verkopen aan andere gasten die graag wilden varen.

Annuleringen dien je altijd schriftelijk te doen via reserveringen@borrelboortsneek.nl

Wanneer je de Borrelboot hebt gereserveerd maar je bent niet aanwezig op het afgesproken tijdstip. En wij hebben geen afmelding ontvangen via de mail. Dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.


Opstapplaats / parkeren:

De borrelboten hebben hun vaste ligplaats op de Hendrikbulthuisweg 16 in Sneek. Hier is ook volop mogelijkheid om te parkeren. Mocht u ergens anders willen opstappen of afgezet worden is dit mogelijk in overleg (ook afhankelijk of er die dag meer vaartochten met de borrelboot zijn). Indien het langer varen is, kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

Wanneer er is gekozen voor een externe locatie delen wij van te voren ook via WhatsApp de definitieve locatie. Wij zijn ook afhankelijk van de ruimte om aan te meren.


Aansprakelijkheid:

Borrelboot Sneek is niet aansprakelijk voor schade aan zaken van gasten, of vermissing of diefstal van zaken van de gasten, dan wel voor enig lichamelijk letsel/ongeval ontstaan aan de opvarenden en/of aan derden gedurende de vaartocht. Kinderen (tot 18 jaar) vallen onder de verantwoording van de ouders/verzorgers.

Varen met Borrelboot Sneek geschiedt geheel op eigen risico. Borrelboot Sneek is nimmer aansprakelijk voor enige schade, in de ruimste zin des woords en daaronder begrepen letsel- en gevolgschade.

Bij moedwillige vernieling van de borrelboot zullen wij hiervoor de kosten verhalen op de hoofdboeker


Slecht weer:

Op het weer hebben wij helaas geen invloed. Wanneer het slecht weer gaat worden nemen wij contact met u op om te mogelijkheden te bespreken en misschien om de afspraak te verplaatsen.

Datum: 14 juni 2023